čtvrtek, dubna 20, 2006

Miloš je zpátky

Dneska v poledne se nám vrátil Miloš z Bostonu. Z toho maratonského Bostonu, který je určen jen pro ty, co splní kvalifikační limit. Řada z nás sledovala jeho skvělý výkon a výsledný čas 3:06.
Mě dneska konečně vyšlo dostavit se poprvé na společný běhací trénink do Stromovky. Tajně jsem doufal, že Miloš bude unaven nejen díky absolovanému závodu ale i dlouhým cestováním, a na programu bude něco volnějšího.
Na sraz k planetáriu přiběhl Miloš se Samem a vypadal, jako by se právě dostavil na start maratonu. Absolutně spokojený a uvolněný člověk. Přesto říkal, že to dnes bude volné.
Volný běh v podání Miloše by mě před rokem asi položil. Začalo to nevinně rozklusem. S přibývajícím počtem koleček rostla i rychlost a poslední dvě byla v tempu 9:02 (1970 m) Vedle Miloše jsme se střídali a kladli mu všelijaké otázky. Nebudu nic prozrazovat, těšte se na jeho report z Bostonu na behej. Přenesl mezi nás svoje zážitky a ukázal nám krásnou tmavě modrou medaili. Už tak nádherný slunečný den byl zakončen fajnovým během s pohodovými lidmi. Nepočítal jsem to přesně, ale sešlo se nás minimálně patnáct.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

kua mohol si pustit aspon nejake info. uz sa neviem dockat reportu z toho maratonu... :)

PetrS řekl(a)...

Jen malinko:
- startoval s číslem 8320 a to číslo i určovalo pořadí na startu !!!
doběhl jako 1705 ...
- startovalo 22,5 tis. lidí
- těšte se na fotky - měl sebou při závodě foťák

Víc opravdu ne, Miloš se určitě těší, až si ten příběh znovu prožije při převyprávění