pondělí, ledna 01, 2007

Co přinese rok 2007

Koukám na svých posledních pět zápisků a zjišťuji, že mají jedno společné. Ultra. Není se čemu divit. Hlavním cílem mé jarní sezóny je doběhnout z Pece do Pece. Z Pece pod Čerchovem do Pece pod Sněžkou. Termín konání akce je 27.4 - 29.4.2007 a obsazení více než hvězdné: Miloš a Martin co oběhli republiku, Franta, který běžel do Brna, Mirek doprovázející Miloše s Martinem několik dní kolem republiky a možná i náš, troufám si tvrdit nejlepší ultramaratonec, Jirka Krejčí. Svou účast alespoň na část trasy přislíbil Štefan.

Tomuto setkání se podřizuje má jarní příprava. Od posledního zápisku mám za sebou 3 dalekoběhy, i když dva z nich díky nachlazení protrpěné. Zápisek z putování po okolí Mělníka by se mohl časem objevit na behej.com.

Jak tedy bude vypadat příprava? Každý měsíc musím uběhnout jednu delší trasu. Už na Tři krále je naplánován okruh přes Kralupy (74 km). Do seznamu závodů zařazuji maratóny v České Lípě a Praze. Ten pražský bude ale až po, proto jej poběžím jako výklus. Přidám dvě půlky: v Praze a Pardubicích a samozřejmě Kbelskou desítku. Ostatní, až co řekne trenér. Lákavá byla i brdská padesátka, ale její termín koliduje s dubnovou akcí.

Na podzim, jako vrchol roku plánuji veleúspěšné Kladno s tajným cílem 3:20. Na konci září překvapení a koncem října jsem se nechal nalákat Evženem na maratón do Frankfurtu.

Na výsledku dubnové akce závisí i smělá myšlenka: 12ti hodinovka. Ale protože toho už je příliš, nebudu předjímat sled událostí. Takže hurá vzhůru do ultraroku. Na závěr bych chtěl moc poděkovat Milošovi a Martinovi. Za čtvrteční běh a za to, že mě berou jako parťáka, i když jsem neuběhl ani desetinu toho co oni.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

kolik měří Pec-Pec?

PetrS řekl(a)...

350 km

Anonymní řekl(a)...

Tomu rikam poradny plan!

At se dari a preji sezonu bez zraneni a hlavne s mnoha zazitky!

T.

Anonymní řekl(a)...

OK, tak poběžím s Váma! Akorát to dám za jeden měsíc, ale to je nepodstatný detail :-D Jinak hodně zdraví k takovému cíli budeš potřebovat určitě!

Anonymní řekl(a)...

Tak tomu říkám masakr!
350 km za 3 dny - proč ne, na kole :-)
Držím palce.