čtvrtek, května 18, 2006

Pokračování ? ANO

Nastal ten správný čas k malému zamyšlení o mé běhací budoucnosti.
Většinu běhacího času trávím nikoliv na závodech, ale při tréninku. Proto mé snažení řádně si užívat bude zaměřeno na společné běhy s vámi a na osamělé dlouhé běhy. Závody, včetně toho královského, si nechám jako třešničku. Budu se snažit zdolat 3:30, ale nejdřív musím naučit hlavu, aby dávala tělu správné pokyny.
Do prázdnin mám jasno ve dvou běhacích akcích. První je velký výlet 50-60 km na Vysočině. Výletem mám na mysli velmi mírné tempo 8-9 km/hod. Ten by se měl uskutečnit 17.6., a předběžnou účast potvrdil Papaaya. Druhou akcí, po výletu spíše společenskou, bude následující týden Běh olympijského dne 21.6. MOžná přibude i nějaká další, ale to nechávám otevřené.
O prázdnínách bude běhání a možná i nějaké zajištěné lezení. Na podzim se chci zúčastnit maratónu v Kladně a rád bych znovu navštívil Drážďany.

2 komentáře:

running observer řekl(a)...

Vidím, že máme společný nejen cíl 3:30 na maratón, zálibu v dlouhých bězích, ale i názor, že závody jsou tou třešničkou, zatímco základ je to běžné běhání. Ohledně toho výletu na Vysočině: kde to máš v úmyslu uskutečnit? Zatím ale nic neslibuju :-)) Ale takové věci mám rád.

PetrS řekl(a)...

Pokud by nás bylo víc, bylo by dobré sejít se na dobře dostupném místě. Pro mě je takovým místem Pelhřimov, menší místa s horší dostupností pro ostatní jsou např. Pacov, Kamenice nad Lipou, Obrataň. Podle místa startu bych zvolil trasu. Půjdu-li to sám, bude to asi trojúhelník Pacov - Pelhřimov - Kamenice