pátek, května 12, 2006

Magická trojka

Přestože nepovažuji číslo 3 za mé osobní číslo, asi se přidá k mé oblíbené čtyřce. Vstával jsem dnes ve 4:33 naprosto svěží, ačkoliv už tuto noc jsem zažil předstartovní horečku. Každou chvíli jsem byl vzhůru, oči jak tenisáky, a dokonce jsem si pohrával s myšlenkou nočního běhu. To bylo 2:34.
Podle plánu z behej.com jsem zařadil 3+3+1 (zase ta trojka). Rozklusová trojka byla volná s pocity flákání. Můj naměřený okruh na Letné 2750 m jsem uběhl za 13:40. Rozklus v plánovaném tempu maratonu ? Tak to je bomba. Druhé kolo mělo být při TF 151. Tepák se však nechtěl probudit, stále ukazoval nulu, proto jsem jen mírně zrychlil. Bylo z toho 12:52 - téměr tempo mé půlky. Levou nohu vím že mám, ale běh rozhodně nebyl nepříjemný. Rychle jsem zahnal myšlenky na neúspěch a zařadil mentální program: Běžím s Milošem na 3:30. Na 30tém km se ho ptám: "Můžu ?" "Běž !" zní odpověď. Tak běžím. A mé magické číslo 1334 zaručující čas 3:34 pomáhá ke zdolání hranice.
Blížím se k domovu. Je 5:29 a vzpomínám na team z JM, který za hodinku vyběhne. Kolik jich asi dnes bude ? Když kolem sedmé vyrážím do práce, vidím na mostě skupinku 2 x 3 prokazatelně zahraničních závodníků. Jejich volnému rozklusovému tempu sotva stačím autem, ale mám pocit, že je občas fajn bydlet v centru dění. Začal jsem si to pořádně užívat už 52 hodin předem.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Witty, Ty ďáble!

Už sa teším na Tvoje zážitky z PIMu. Držím palce a natrhni prdel všetkým "keňanom". Ukáž im, kto je Chrt zo Stromovky!

Keke

Anonymní řekl(a)...

Jižní Město hlásí opravdu velmi povedený výběh podél Botiče! Bylo to fakt skvělé!

Přestaň odpočítávat hodiny, dej se do klidu a uveď své vytrénované tělo do stavu nirvány. Tvrdě jsi makal, tak nám v neděli ukaž, jak se běhá pořádně maraton.

Ahoj

T.

Anonymní řekl(a)...

v nedělu Tobě (stejně jako všem z TT) budu držet palce přímo u trati. drž se! a nezapomeň: bolest je jen otázkou sebekázně ;-)

PetrS řekl(a)...

Keke: nezlob a hurá na start !

Forest: 3 x díky ! :-)

Všem: moc děkuju a vážím si vaší podpory, je obrovský rozdíl mezi běžet sám a s vámi