úterý, března 21, 2006

Wittyho svět měl pauzu ...

Příčinou byl sehr Missmut (hodně blbá nálada). Nějak se toho seběhlo příliš mnoho najednou, pracovně, osobně, a ani ranní běhání náladu nezlepšilo. Odpískal jsem úterní plavání s Papaayou a středeční běhání s Kekem nahradila nevyhnutelná práce. Skoro hodinová návštěva zubaře také moc pohody nepřidala. K tomu se připojila klesající návštěvnost blogu, téměř nulová odezva a následkem byl výpadek. Vážně jsem uvažoval, že blog smažu. Zatím ... tu zůstává, a až bude veseleji, zase něco napíšu.
Přeju všem "Běh v duši" Zátopčaník

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

To chce klid a vydrzet. Uvidis, ze se postupne lidi pridaji. Pri kvalite tvych clanku o tom nepochybuj

T.

Anonymní řekl(a)...

Jasně, já to čtu a jsou tu hezky psané články!

Anonymní řekl(a)...

Byla by to škoda. Rád Tvé články čtu i když je nekomentuji. Ale jsou výborné a povzbuzují mě v běhání. Díky Ti moc.
Gery.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Witty,
taky Tvuj blog rada ctu, bylo by skoda ho zrusit.
Mimochodem moje domaci behaci puda je v Klanovickem lese, tak az se zase nekdy rozhodnes jet si k nam zabehat, dej vedet, muzeme se probehnout spolecne.
R.

PetrS řekl(a)...

Všem vám moc děkuju.
Já jsem chtěl jen zabránit tomu, abych tu blbou náladu dál nešířil. Většinou píšu co cítím, a to by pak nebylo ke čtení. S běháním to mělo společné "jen" to, co je napsané v předchozím článku. Ale díky vám je hned líp. Už se těším na nějaké společné vyběhnutí.

to Radka: Tento týden ne, ale příští bych moc rád. Klánovice jsou nejhezčí místo na běhání v Praze. Pošli mi prosím mail a určitě se domluvíme :)

Anonymní řekl(a)...

Taky ráda čtu Tvůj blog. Píšeš moc pěkně a vždy se těším na další reportáž z běhání, hlavně teď, když kvůli zranění nemůžu trénovat. S přicházejícím jarem se Ti nálada určitě zlepší a zase bude očem psát.
Ahoj Iva

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, Tvůj blog jsem znovuobjevil dneska, protože mi ve Stromovce kluci řekli, že se tam píše o nějakém Rosťovi, co vedl na Cirkuse chrtí skupinku. To jsem ale asi nebyl já, co:-) Hele, byla by škoda blog mazat, piš dál.